2011. február 1., kedd

I love your blog!

Kedves dora straw nagyon köszönöm, hogy díjaztál :)


5 bloggernek kell továbbítanom illetve 5 dolgot kell megosztanom magamról.

Íme a díjazottjaim: (próbáltam Őket keresni akiknek még nincs, de a kör már bezárult.. szóval a kedvenceim, akik nélkül nem telik el nap :) )



Az 5 szösszenet az életemről pedig a következő :

Szeretek főzni és sütni is, hullámokban tör rám a lelkesedés, van, hogy minden nap rittyentek vmi finomságot, de tudok szörnyen lusta is lenni, olyankor általában japán sült tésztát csinálok 5 perc alatt kész! nem régen bukkantam rá, tiszta mázli!

imádom a lakberendezéshez kapcsolódó boltokat, legyen az egy kisebb lámpabolt vagy egy fürdőszoba felszerelés. nézelődök, tervezgetek, új ötleteket merítek. legeslegjobb az Ikea!! ott aztán el lehet lenni egész nap!

szeretek sportolni,mozogni, nem nagyon vagyok már meg nélküle. sokat sétálok, van, hogy naponta akár 5-6 kmt is. ha 20fok felett van futok a szabadban, addig terembe járok vagy otthon vmi dvdre nyomom :) Rékuci a kedvenc! ritkán úszok, sokmindent próbáltam; squash, lovaglás, capoeira, pilates ..több hirtelen nem jut eszembe.

nagyon szeretem a fini ételeket! ebből adódóan utálom a rosszakat! főleg azt ha meg kell ennem valamilyen okból. pff. kedvencem sok van, de vannak kiemeltek, pl húsvétkor így együtt a tojitoji sonkával salival pirosarannyal és kaláccsal, ebből betudok pakolni a pocakba rendesen! nagyon leveses vagyok, gulyás, bab és raguleves bármikor! a főzelékek is tutik ééés a bolognai kihagyhatatlan. ha rettentően éhes vagyok akkor meg csak fasírtot ennék :)

ha megkedvelek valakit, akkor azt nagyon tudom szeretni, ha vki nem szimpi akkor ahhoz inkább nem is szólok. ilyen kis válogatós vagyok tudom. viszont ha a kedvelem buborékból kipottyan valaki, akkor oda visszajutni szinte lehetetlen,  ezen nem tudok és nem is akarok igazából változtatni, ilyen vagyok és kész.

xoxo: B.

6 megjegyzés:

  1. Juj, tök jó dolgokat tudtam meg most rólad!:) Aki nekem se szimpi, ahhoz én se szólok xD :D De tényleg így van:D

    Köszönöm, hogy benne lehetek a díjazottjaid között!:))

    Pusz

    VálaszTörlés
  2. köszöööööööönöm :)japán tésztát hozz már majd:)
    fasííírt :D hehe :D imádlak:D

    VálaszTörlés
  3. imádlak én is páárihercegnő! a csütörtökön gondolkodok, hogy becsatlakozok a +1nap rendezvényre :) viszek egy kis japán tésztát:)

    VálaszTörlés
  4. Thank you Dylana Suarez! :)

    Thank you Elba Sáez! :)

    xoxo, Brigi.

    VálaszTörlés